TFM Tracker

TFM Tracker takarmánygazdálkodási rendszer

A Triotronic EZ 3600 V programozható kijelzőhöz kérhető TFM TRACKER számítógépes háttérprogram olyan takarmánygazdálkodási rendszert kínál az állattartóknak, amellyel csökkenthetik a takarmányozás költségeit, növelhetik a hatékonyságot és a termelést. A takarmányozási programnak három verziója érhető el.

Az alap TFM TRACKER LITE változattal takarmányozási csoportokat alakíthatunk ki, visszaellenőrizhetjük a legfontosabb takarmányozási paramétereket (kiosztás pontossága, egyenletessége), takarmányadagokat állíthatunk össze.

A fejlettebb PRO és a legbővebb PRO + változatok használatával már lehetőség nyílik takarmánymérleg készítésére, készletgazdálkodásra, grafikonos, illetve táblázatos elemzésre és költségkalkulációra is. A programok nyomon követik az egyes takarmánykomponensek fogyását. Mindhárom verzió esetében a számítógépről az adatok USB adathordozó segítségével egyszerűen áttölthetők a kiosztó kocsin lévő programozható mérlegre, illetve az azon tárolt adatok ugyanilyen módon könnyedén

visszatölthetők a számítógépre. Így nem csak azt ellenőrizhetjük, hogy mi kerül a keverőkiosztó-kocsiba, hanem azt is, hogy mi jut ténylegesen a tehén elé. A keverőkiosztó kocsira erősített TRIOTRONIC 3600 V programozható mérleg kijelzőjén jelennek meg a takarmány összetevői, azok súlya és a hozzátartozó állatcsoport információi. Etetés közben a megkevert és a kietetett takarmány súlya elmentésre kerül, majd az etetésről eltárolt adatok az USB adathordózón keresztül juttathatók be a központi számítógépbe. A TFM TRACKER nélkülözhetetlen segítség az előrelátó gazdák számára!

Hivatalos magyarországi importőr és szerviz:

Inter-Mix Kft. 1172 Budapest, Rétifarkas u. 6.

Telefon: 06-1-402-1010

E-mail:gepesz@intermix.hu